Praktische informatie

Eerste gesprek

Wanneer u zich hebt aangemeld, maken we een afspraak voor een eerste gesprek.

We zullen in het eerste gesprek de volgende punten bespreken:

Het eerste gesprek is ook bedoeld om te kijken of ik degene ben, die u het best kan helpen. Mocht dit laatste niet zo zijn, dan zal ik samen met u mee denken over andere passende hulpverlening.

Verder is natuurlijk belangrijk om een wederzijdse ‘klik’ te ervaren. Hier zullen we aan het eind van het eerste gesprek bij stil staan.

Mochten we na het eerste gesprek gezamenlijk hebben besloten om onze afspraken een vervolg te geven, dan maak ik aan de hand van wat we besproken hebben een behandelplan waarin de afgesproken doelen leidend zullen zijn voor onze gesprekken.

Aanmelden

Mocht u naar aanleiding van deze website nog vragen hebben, dan kan u mij altijd mailen of bellen. Ook wanneer u zich wil aanmelden, kan dat telefonisch of per email.

Binnen twee werkdagen zal ik reageren op uw bericht.

Kosten en vergoeding

Omdat ik ben aangesloten bij de NVPA/ RBCZ, kan de behandeling (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Individuele therapie kan (deels) worden vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Relatie- en gezinstherapie wordt veelal niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, heeft geen consequenties voor uw eigen risico.
Hoe dit bij uw zorgverzekering geregeld is, kunt u nakijken op de site van de NVPA (ga naar ‘voor cliënten’ en dan naar ‘vergoedingen’).

De kosten voor een relatiegesprek zijn 90 euro per 60 minuten (eerste gesprek 75 minuten)
De kosten voor een individueel gesprek zijn 75 euro per 60 minuten
De kosten voor een gezinsgesprek zijn 90 euro per 60 minuten (eerste gesprek 75 minuten)

De rekening wordt halverwege of eind van de maand per mail verstuurd.

U kunt uw afspraak minimaal 24 uur van te voren kosteloos annuleren.
Indien u de afspraak 24 uur of korter van tevoren annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% van de afspraak in rekening te brengen.

AVG

Na aanmelding zal ik u vragen om een formulier met wat persoonlijke gegevens in te vullen.
Hiermee zal ik omgaan conform de richtlijnen van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming): zie verder Privacyverklaring.